Anamaria Prodan are o avere uriașă. Impresara a dezvăluit care este suma

Anamaria Prodan este se numără printre cei mai bogați oameni ai României, însă susține că nu vrea să iasă ân evidență în topuri cunoscute, cum ar fi Forbes. Impresara a spus ce sumă de bani deține de fapt!
Anamaria Prodan are o avere uriașă. Impresara a dezvăluit care este suma

Nu mai este un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan este foarte bogată, însă nimeni nu știa până acum cu exactitate câți bani deține vedeta. În ultimul timp aceasta și-a etalat gențile de sute de mii de euro și a pus pe toată lumea pe gânduri.

Invitată într-o emisiune tv, Anamaria Prodan a rescunoscut că deține o sumă uriașă, chiar și fără să pună la socoteală banii soțului sau moștenirea rămasă de la mama ei.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a explicat Anamaria Prodan, la XNS.

Este evident pe ce se duc banii celebrei impresare. Își ține copii în puf și cheltuie sume considerabile pe haine, genți și bijuterii. În curând ea va avea un nou reality show care se anunță a fi un mare succes. Anamaria va fi filmată 24 de ore din 24, alături de familia ei, oriunde va merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *