Ana Bene, în brațele altui bărbat, după ce s-a despărțit de Andi Constantin. Cu cine s-a afișat câștigătoarea „Burlacul” Citeşte întreaga ştire: Ana Bene, în brațele altui bărbat, după ce s-a despărțit de Andi Constantin. Cu cine s-a afișat câștigătoarea „Burlacul”

A câștigat „Burlacul” 2021, însă nu s-a căsătorit cu Andi Constantin, s-au despărțit la puțin timp după show-ul de la Antena 1. Acum, Ana Bene a fost surprinsă în brațele altui bărbat, unul cunoscut publicului larg. Câștigătoarea „Burlacul” 2021 s-a afișat cu Raul Popa pe străzile din Cluj.

Cu zâmbetul până la urechi și cu un buchet de trei trandafiri în mână, Ana Bene a anunțat pe Instagram: „Și am zis DA de trei ori”. Ana și Raul nu au făcut însă alte declarații, dacă sunt într-o relație sau doar buni prieteni. Raul Popa este cunoscut publicului larg, el a fost ispită la „Insula Iubirii”, la fel ca burlacul Andi Constantin, cei doi au fost colegi. Ana Bene e câștigătoarea „Burlacul” 2021, dar aceasta nu a fost cerută în căsătorie de Andi Constantin.

Burlacul a declarat la finalul emisiunii că nu se simte pregătit să facă acest pas, să îi dea inelul alesei lui. Imediat după show, Ana Bene și Andi Constantin s-au bucurat de momente frumoase împreună. Bărbatul a mers la Cluj, unde au luat cina împreună cu un prieten, iar a doua zi au avut o mică escapadă. „A venit la Cluj împreună cu un prieten și am cinat împreună, iar în următoarea zi ne-am petrecut câteva ore împreună la schi”, a declarat Ana Bene pentru a1.ro. Chiar dacă Ana era femeia care reușea să-l liniștească pe Andi și în ea regăsea multe calități pe care dorește ca viitoarea lui soție să le aibă, lucrurile nu au mers între ei.

„Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală, pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și înțelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație”, a spus Andi Constantin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *