Am 23 de ani, sunt căsătorit de 5 ani, eu și soția mea ne iubim foarte mult avem un copil de 3 anișori ! Dar s-a întâmplat să punem o fantezie în aplicare, ne-am excitat, am vorbit cu ea, am fost de acord să facem sex în 3, problema este că nu cu cine trebuie.

Bună Adela, Am 23 de ani, sunt căsătorit de 5 ani, eu și soția mea ne iubim foarte mult avem un copil de 3 anișori ! Dar s-a întâmplat să punem o fantezie în aplicare, ne-am excitat, am vorbit cu ea, am fost de acord să facem sex în 3, problema este că nu cu cine trebuie. Prima oară am crezut că dacă o să fie el nu o să-mi fie așa de greu, sau nu o să am momente de gelozie. E vorba de fratele meu. Practic ea a făcut-o cu cumnatul. După terminarea actului sexual toți eram foarte deprimați, eu chiar am vrut să-mi pun capăt zilelor, ea la fel era distrusă În decursul a 6 luni ne-am împăcat cu ideea doar că eu am devenit puțin paranoic. Am avut momente în care am umblat cu altă femeie fără ca ea să știe. Acum amândoi vrem să încercăm din nou, tot cu el. Vrem amândoi și am căzut de acord să nu ne mai oprim, să vorbim între noi ca o să fie doar plăcere și nimic altceva decât sex și în general ne comportăm cum suntem de fapt. Ajută-mă te rog să înțeleg dacă o să fie mai bine, nu reușesc să gândesc logic. Între noi există comunicare, dar vreau să înțeleg chestia asta destul de clar, dacă continuăm o să ne facem rău? O să reușim să rămânem împreună? Cum să înțeleg lucrurile, și chiar vrem amândoi asta. Mulțumesc din suflet pentru ajutor

Raspuns

Dragul meu, Am o întrebare simplă: de ce ţi-ai dori să repeţi o acţiune în urma căreia, prima oară când ai făcut-o, te-ai gândit să-ţi pui capăt zilelor? Ai spus că toţi eraţi foarte deprimaţi, că v-a luat o grămadă de timp să vă reveniţi. Ce v-a apucat să vă gândiţi să o faceţi din nou? Poate nu mi-ai spus şi ce v-a plăcut în acea experienţă – şi dacă este atât de atractivă, atunci merită să vă focalizaţi pe ce v-a plăcut, nu pe ce v-a făcut să suferiţi. În orice caz, probabilitatea să semene foarte mult cu ce s-a întâmplat prima oară este foarte mare. Depinde numai de voi dacă, în urma acestor experienţe, veţi rămâne împreună sau nu. Partea bună este că sunteţi deschişi să încercaţi, că aveţi curajul să vă mărturisiţi dorinţele intime, oricât ar fi ele de ”deocheate”. Sunt curioasă ce ar spune soţia ta dacă ai veni, de exemplu, cu propunerea să o faceţi în trei şi cu o femeie, nu doar cu un bărbat. Poate aşa v-ar plăcea mai mult, cine ştie? Sfatul meu însă este să încerci să scapi de dramatismul în care te zbaţi acum, dacă mai vrei să încerci asemenea lucruri. Dacă nu, te vei adânci în tot mai multă suferinţă şi cine ştie unde vei ajunge. Dacă nu reuşeşti să fii senin şi chiar să te bucuri de pe urma acestor jocuri, mai bine stai liniştit în viaţa ta. Ce rost are să te legi la cap dacă nu te doare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *