„Am 23 de ani si de doua luni sunt cu un barbat INSURAT. Intr-o seara a venit la mine, am facut amor. Nici nu banuiti ce-mi face in pat. :O Ce-am aflat dupa cateva zile a fost un soc..” Barbatul era sofer pe TIR, incredibil ce-a facut NEVASTA cand a aflat

Numele meu e Izabela si am 23 de ani. De 2 luni sunt cu un baiat, ne intelegem perfect si cu niciun barbat nu m-am simtit atat de bine in pat. El imi tot zice ca ma suna cand poate pentru ca este foarte ocupat cu munca si eu l-am inteles.

Dupa cateva zile, am primit un telefon de la o femeie, care mi-a spus ca e sotia lui. Am fost socata, iti dai seama, dar cu toate astea il iubesc. Nu am mai facut dragoste cu niciun barbat cum se intampla cu el. Am vorbit cu el si a zis ca ma iubeste si ca in curand va divorta.

Mintea imi spune sa il las, inima nu. Nu stiu ce sa fac, ajuta-ma cu un sfat. Ce sa fac?
Depinde ce vrei tu de la aceasta relatie.

Daca vrei stabilitate si casnicie, atunci nu e bine sa mai continui deloc sa-l vezi pana cand nu-si tine promisiunea de a divorta.

Sunt multi barbati care au amante si le promit ca divorteaza de ani de zile, sa nu fie si el unul din acestia. Pe de alta parte, gandeste-te putin. El e sofer pe tir.

Petrece foarte mult timp pe drumuri, face popasuri te miri pe unde si cine stie cu cine se intalneste. Spui ca nici un barbat nu e ca el din punct de vedere sexual.

Asta arata ca este un tip foarte viril, care – daca mai e si insurat – probabil ca are nevoie de cine stie cate femei. Sa nu te trezesti si tu la fel ca sotia lui de acum, ca o sa ajungi sa stai si sa-l astepti cu saptamanile, timp in care el e plecat si poate are in fiecare oras cate o amanta. Nu stiu, zic si eu. Nu te repezi, chiar daca e amantul secolului, nu acesta e cel mai important lucru din lume.

Daca vrei sa ai un sot care sa stea langa tine, impreuna cu care eventual sa ai si copii, poate ar fi mai bine sa te mai gandesti.

Oricum, pana nu il vezi ca divorteaza ar fi ideal sa-ti iei gandul de la el. Cu ocazia asta, vezi ce ramane din ceea ce simti pentru el daca tai chestia cu sexul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.