Alina Vidican trăiește visul american! Cum și-a refăcut viața după Borcea

Alina Vidican a trecut peste despărțirea dureroasă de Cristi Borcea și se pare că și-a găsit liniștea. Cei doi s-au despărțit în 2016, după o nuntă fastuoasă și doi copii. Ulterior, Alina s-a mutat în Statele Unite ale Americii și nu a mai fost implicată în nicio relație, cel puțin nu una publică. Se pare că soarele a răsărit pe strada blondinei care iubește din nou.

Alina Vidican iubește din nou

Alina Vidican l-a uitat pe Borcea și trăiește o frumoasă poveste de dragoste în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a stabilit de mai mulți ani, alături de cei doi copii. Fosta soție a lui Cristi Borcea este îndrăgostită și a lăsat în urmă trecutul dureros. Potrivit Fanatik, blonda se iubește cu un milionar pe care l-a cunoscut în Miami. Bărbatul se numește Claude și are 46 de ani.

Există viață după Cristi Borcea. Alina Vidican trăiește visul american

În urmă cu cinci ani, Alina Vidican și Cristi Borcea au divorțat când s-a aflat că el avea o relație cu Valentina Pelinel. Alina și Cristi au împreună doi copii: o fată și un băiat. S-a speculat mult pe marginea despărțirii, înainte ca cei doi să ia o decizie oficială.

Nu se pune problema unui divorţ între noi. Vreau să se termine cu speculaţiile. Nu am vorbit despre divorţ. Eu îmi iubesc soţul şi soţul meu mă iubeşte. Aşa cum am mai spus, eu nu am soţ de lăsat. Problema cea mai mare este că George Alexandru pleacă de fiecare dată în hohote de la tatăl lui. A plâns şi data trecută, spune, la acea vreme, Alina Vidican pentru Antena Stars.

Alina Vidican trăiește visul american

După ce s-a pronunțat divorțul, blonda a decis să-și facă bagajele și să se mute în Statele Unite ale Americii, împreună cu copii. Se pare că cei doi foști soți au rămas în relații bune, fiind doi părinți responsabili.

Viața sentimentală a lui Cristi Borcea s-a așezat odată cu relația cu Valentina Pelinel. Cei doi s-au căsătorit și au trei copii împreună. Valentina i-a fost alături în cea mai grea perioadă din viața lui, când a fost închis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.