Alexia Eram, poză cu burtica. Fanii au reacționat imediat: “În sfârșit! Felicitări!”

Alexia Eram cu burtică de gravidă. Este sau nu însărcinată

Fiica Andreei Esca și iubitul ei, cântărețul Mario Fresh se află într-o vacanță în Dubai. De când au plecat din țară au ținut legătura cu fanii lor pe rețelele de socializare acolo unde postează zilnic. Ei bine, internauții au intrat la bănuieli după ce Mario a pus pe InstaStory o poză în care Alexia apare cu burtică, ca de gravidă.

Alexia Eram, apariție cu burtică de gravidă. Fanii au reacționat imediat: “În sfârșit! Felicitări!”

Cântărețul i-a îndemnat pe fani să-și spună părerea cu privire la acea poză, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Mulți i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți, fiind convinși că Alexia este însărcinată, dar au fost și persoane care au spus că totul e o glumă și că cel mai probabil, fiica Andreei Esca a mâncat un pic mai mult.

Alexia Eram: mă gândesc să fac un copil în viitorul apropiat

Cu ceva timp în urmă, într-un interviu, Alexia a declarat că își dorește să facă un copil cât de repede și că a vorbit cu iubitul ei despre asta. Tocmai de aceea nu este exclus ca cei doi tineri îndrăgostiți să fi trecut la fapte. Alexia și Mario se iubesc de mai mulți ani și au rămas uniți în ciuda speculațiilor cu privire la neînțelegeri și probleme în relație.

Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă, spunea Alexia Eram.

Totuși, este puțin probabil ca acesta să fi fost modul în care cei doi să anunțe că vor deveni părinți. Cert este că fanii lor au păreri împărțite și mulți chiar i-au felicitat pe Alexia și Mario.

Leave a Reply

Your email address will not be published.