Adevărul despre moartea actriței Betty White. Ce s-a aflat acum despre legendara vedetă

Moartea actriței Betty White a stârnit controverse în întreaga lume. A fost o actriță legendară, cu o carieră impresionantă, care s-a stins din viață cu două săptămâni înainte de a-și sărbători ziua de naștere. Abia acum au apărut informații despre cauza decesului.

Adevărul despre moartea legendarei actriței Betty White

Actrița s-a stins din viață în ultima zi din an (31 decembrie 2021), cu două săptămâni înainte de a-și aniversa ziua de naștere. Familia și apropiații săi au fost discreți cu privire la acest eveniment nefericit, însă după ce au apărut speculații că Betty White a murit din cauza faptului că se imunizase cu a treia doză, agentul ei nu s-a mai putut abține.

Jeff Witjas a declarat pentru revista People că îndrăgita actriță a murit din cauze naturale, în somn, în locuința ei din Los Angeles. Agentul lui Betty Ehite a spus că moartea legendarei actrițe nu ar trebui politizată.

Betty a murit în somn, în casa ei. Oamenii spun că moartea ei este legată de cea de-a treia doză de vaccin, pe care și-ar fi făcut-o cu trei zile înainte, însă asta nu e adevărat. Moartea ei nu ar trebui politizată, a declarat agentul lui Betty White.

Betty White urma să împlinească 100 de ani pe 17 ianuarie 2022. Actrița era foarte încântată că va atinge suta de ani și chiar postase pe Twitter, cu două zile înainte de a muri, un mesaj în care spunea că este nerăbdătoare cu privire la aniversarea ei.

Cine a fost Betty White

Betty Marion White Ludden a fost o actriță și comediantă americană. O pionieră a televiziunii timpurii, cu o carieră de peste opt decenii, White a fost remarcată pentru munca sa vastă în industria divertismentului, fiind una dintre primele femei care a lucrat atât în ​​fața cât și în spatele camerei.

A avut mai multe roluri în producții celebre de televiziune, iar în mai 2010 a devenit cea mai în vârstă gazdă a show-ului Saturday Night Live. A fost activă până în ultimul an din viață și era considerată o optimistă incurabilă. Îi plăcea să spună că moștenește asta de la mama ei care vedea ceva bun în absolut orice. După ce și-a încheiat cariera la Hollywood, s-a retras în Los Angeles unde ducea o viață liniștită jucând golf, rezolvând rebusuri și privind documentare despre animale, marea ei slăbiciune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.