Adevărul despre Flavia Groșan! Cine este aceasta și cu ce se ocupă, de fapt!

Cine este Flavia Groșan. A devenit celebră în România după ce a inventat propria schemă de tratament împotriva COVID. Flavia Groşan, medicul din Bihor care îşi tratează pacienţii cu COVID cu Claritromicină şi alte două medicamente afirmă că a fost reclamată de o colegă, nu de către pacienţi.

Flavia Groşan: „Nu mi-e frică de COVID. Am schema mea, o bijuterie. Costă 100 de ron”

Cine este Flavia Groșan – medicul pneumolog din Oradea

În viața personală, departe de muncă și pacienți, Flavia Groșan este mama unei tinere de profesie IT-ist, de care este foarte mândră. Pagina ei de Facebook este plină cu poze în care apare fiica ei care se numește tot Flavia. De asemenea, doctorița Groșan este soacră și bunică.

Ginerele ei, Alex, este de profesie IT-ist, iar medicul pneumolog este din cale afară de mândră de alegerea fiicei ei. Flavia Groșan este căsătorită și are și un nepoțel pe nume Boris. Copilul trăiește cu părinții lui în Londra, iar doctorița Groșan îi vizitează uneori, fapt care relevă tot din postările sale de pe rețeaua de socializare.

Dincolo de viața de familie, de care Flavia Groșan este foarte mândră, cariera profesională i-a oferit multe împliniri. În urmă cu patru ani, medicul pneumolog și-a deschis un cabinet privat în Oradea, o afacere care pare că merge bine. Este un medic căutat și apreciat, dacă este să ne luăm numai după zecile de buchete de flori și aprecieri pe care le primește de la pacienți și pe postează pe Facebook.

Cine este Flavia Groșan. A găsit o schemă de tratament împotriva COVID

”Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aş fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam şi cu pacienţii, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai ştim ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai ştim nimic. Imunitatea noastră e prăbuşită. Statul în casă, masca şi aici am ajuns…” a spus dr. Flavia Groşan, în intervenţia sa la Luis Lazarus-Zeus Tv, citată de Antena3.ro.

„Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienţi ieşiţi din spital care erau foarte rău şi atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni.

Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu şi am schema mea pe care o am de 10 ani şi care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieşit o bijuterie. Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii aştia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătăţii să işte un aşa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poţi să-l abrutizezi. Aşa că medicamentele mele uşoare, drăguţe, frumoase le prescriu” a spus Dr. Flavia Groşan.

“După atâta muncă, muncă enormă pe care am avut-o, uitaţi-o aici pe Lavinia, asistenta mea, enorm cât am muncit anul ăsta, să fii invitat la Comisia de etică pentru că ţi-a făcut reclamaţie o colegă, nu un pacient, deci nu vorbim de malpraxis, mi s-a părut că trăiesc într-un film american. Nu îmi vine să cred aşa ceva”, a declarat medicul joi seară, la Antena 3.

Cine este Flavia Groșan

Cine este Flavia Groșan

Întrebată cum răspunde colegei care a reclamat-o, medicul a spus: “Nu răspund nicicum! Ştiu în ce lume trăiesc! Nu mă miră, ştiu exact în ce lume trăiesc şi dacă încerci să faci un pic, să-ţi pui mintea la contribuţie şi să faci ceva pentru pacient uite cu ce te alegi! Eu nu comentez nimic”.

Doctoriţa spune că nu a reţinut numele celei care a reclamat-o.

Întrebată dacă are emoţii pentru ziua în care va fi audiată la Colegiul Medicilor, ea a răspuns negativ.

“Ce mi se poate întâmpla? Luaţi-mi dreptul de liberă practică! Dacă după atâta muncă mie-mi iei dreptul de liberă practică fără să am acuzaţii de malpraxis, atunci… asta e lumea în care trăiesc, mă împac cu ea şi gata! Nu am emoţii deloc”, a răspuns ea.

Flavia Groşan a precizat că în ultimii 10 ani are 30.000-40.000 de pacienţi cărora le-a prescris Claritromicina, medicament despre care spune că are “calităţi extraordinare”.

“În 10 zile pacienţii mei sunt OK, mă rog, mai stau patru zile în izolare după care îşi reiau activitatea. Bun reportajul care a pornit, a spus o mie. Nu o mie, eu am mii, pentru că într-o casă sunt 3-4 pacienţi COVID şi pe toţi patru i-am tratat. Deci sunt mii, mii şi mii de pacienţi care au mers foarte bine. Acum, că ar fi ajuns în spital da, ştiu trei cazuri care au ajuns în spital, că nu sunt perfect nici eu, poate sunt mai mulţi, nu ştiu. În general feedback-ul e foarte bun de la pacienţii mei”, a mai declarat Flavia Groşan, conform digi24.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *