Adela Popescu a povestit prin ce incident jenant a trecut cu fiul ei în parc! O mamă s-a luat de băiețelul vedetei, iar ea nu a stat pe gânduri și a…

Adela Popescu a fost implicată într-un incident neplăcut la locul de joacă al copiilor. În timp ce îi privea pe cei doi fii jucându-se, Adela a observat cum o altă mamă îl ceartă pe Andrei, băiețelul ei cel mic. Când s-a apropiat, prezentatoarea TV a fost luată și ea la rost de femeia nervoasă.

Reacția Adelei Popescu după ce o altă mamă a țipat la fiul ei

Întâmplarea a fost relatată de Adela Popescu pe contul ei de Instagram. Vedeta a explicat cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat acolo, cerând părerea celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Practic, Adela era cu cei doi fii ei ei într-un loc de joacă aflat în aer liber. La un moment dat a observat cum o mamă îl ceartă pe fiul ei Andrei. Când s-a apropiat a înțeles că femeia era deranjată că Andrei vorbește prea tare, că e zgomotos și că îi trezește bebelușul care era într-un cărucior, chiar lângă toboganul în care se juca fiul Adelei.

Ce i-a spus Adela Popescu unei mame care a țipat la fiul ei cel mic. Vedeta are și acum mustrări de conștiință

Și la acest loc de joacă, am văzut o mămică care îl certa că vorbește prea tare (n.r. pe Andrei). Dar îl certa ca un adult, iar eu nu-s sensibilă la chestia asta. Dacă copiii mei fac ceva e normal să li se atragă atenția, nu e neapărat să fiu eu lângă ei, a spus Adela.

Adela și-a cerut scuze

Pe moment, Adela nu a știut cum să reacționeze și a avut intenția de a-l retrage pe copil din locul în care se juca. Vedeta i-a cerut scuze mamei supărate, dar a rămas gândindu-se la acest incident și dacă nu cumva ar fi trebuit să-și apere copilul. Totuși, se aflau într-un loc de joacă în aer liber, zonă special destinată copiilor care se joacă, țipă, râd și așa mai departe.

Ea vorbea ca un adult cu un alt adult: Măi, dar mai taci din gura aia, că m-ai înnebunit de când ai venit. Eu am prins discuția și i-am zis: Îmi cer scuze dacă va deranjat, el nu vorbește foarte bine și probabil că de asta felul în care a vorbit v-a deranjat. Mă și enervează de cât de amabilă am fost. După ce am avut această intervenție super civilizată ea a zis: Haideți, rezolvați problema că face așa de când a venit, a spus Adela.

Prezentatoarea TV a spus că încearcă să nu o judece pe acea mamă care a țipat la copilul ei, dar că s-a supărat pe ea însăși că ar trebui să o fie o mamă care să-și apere copii, și nu să încerce să-i mulțumească pe ceilalți, așa cum a făcut în acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *