Adela Popescu a postat prima fotografie in formula completa! Cum arata cei trei baieti impreuna

Adela Popescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mămică de băiat pentru a treia oară. Deși nașterea a fost una extrem de grea și i-a provocat mari dureri, prezentatoarea se bucură acum de tot ce are. Ea a dezvăluit care a fost reacția celor doi frați mai mari când l-au cunoscut pe nou-născut.

Adela Popescu a ajuns acasă

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară. Cel de-al treilea băiețel a ajuns alături de mama sa acasă, unde a fost întâmpinat cu multă dragoste și emoție. Adela se gândea că frățiorii lui vor avea o atitudine neplăcută, dar se pare că au fost extrem de bucuroși.

Adela și Radu se gândeau că cei mici nu își vor primi fratele așa cum trebuie și nu e vor atașa de el prea repede, dar a fost iubire la prima vedere între ei. Prezentatoarea i-a surprins în timp ce îl priveau pe cel mic dormind, admirând felul în care acesta arăta înfășat. Mai mult, ei erau foarte curioși și tot puneau întrebări despre cel mic.

”Andrei: Ia, unde-i buricul?

Alexandru: Cu grijă, te rog!”, a fost discuția haioasă între băieții cei mari ai Adelei Popescu.

Adela Popescu, totul despre naștere

Deși acum este foarte fericită, Adela nu poate uita cât de grea a fost nașterea. Chiar dacă este o mămică experimentată, care a trecut prin această experiență de încă două ori la sarcinile anterioare, Adela Popescu a mărturisit că nu i-a fost atât de ușor atunci când a născut.

Adela Popescu le-a povestit prietenilor săi virtuali de pe Instagram prin ce dureri a trecut la ultima naștere. A avut un travaliu de patru ore, cu multe dureri și contracții extrem de grele. Cu toate acestea, momentul în care și-a strâns băiețelul în brațe a făcut-o să uite de toate greutățile și să nu se mai gândească deloc la ce a fost.

Radu a avut mari emoții la nașterea soției. Adela Popescu a început să aibă contracții chiar în miez de noapte, așa că Radu Vâlcan s-a mobilizat, a luat geanta pentru maternitate și și-a dus soția la spital. În trafic a fost foarte agitat, uitând chiar avariile pornite sau trecând pe culoarea roșu la semafor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *