„Această bătrânică se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână, se oprea la rafturile cu cărți și se apuca să citească. Managerul a crezut prima dată că e o întâmplare oarecare. Că bunicuța a văzut o carte care i-a atras atenția și că o răsfoiește. Nici vorbă! Bunicuța chiar se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână special ca să citească! Și-atunci… este incredibil ce a făcut managerul magazinului

Într-o lume în care binele este oferit cu „porția”, mai există oameni care se gândesc și la cei care au mai puțin decât ei. Managerul unui supermarket a impresionat pe toată lumea, după ce a făcut un gest emoționant vizavi de o bătrână care venea de câteva ori pe săptămână în magazin, pentru a citi cărțile de pe raft.O bătrână venea de câteva ori pe săptămână într-un supermarket și răsfoia toate cărțile care i se păreau interesante. Văzând acestea, managerul a crezut că una dintre cărți i-a atras atenția, dar într-un final și-a dat seama că acesteia îi plăcea, pur și simplu, să citească. Stătea minute în șir în fața raftului cu cărți, în picioare și savura fiecare pagină.

Gestul făcut de managerul supermarketului, pentru bătrânică

Managerul supermarketului a instalat o canapea micuță în dreptul raionului cu cărți, astfel încât, acum, bătrânica poate citi liniștită, fără să mai obosească.„Această bătrânică se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână, se oprea la rafturile cu cărți și se apuca să citească.Managerul a crezut prima dată că e o întâmplare oarecare. Că bunicuța a văzut o carte care i-a atras atenția și că o răsfoiește. Nici vorbă! Bunicuța chiar se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână special ca să citească!Și-atunci, managerul a așteptat-o într-o zi cu o banchetă, să aibă un loc cumsecade pe care să se așeze și să citească în tihnă.Atât de simplu e să faci bine!Iar dacă nici asta nu e o imagine bună de început ziua, chiar nu știm care ar mai putea fi!” se arată într-o postare făcută publică pe Facebook de Asociația ZI de BINE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.