Valentina Pelinel, de la răsfăţul din Turcia, direct la muncă, în Olimp Valentina Pelinel, de la răsfăţul din Turcia, direct la muncă, în Olimp Comentarii

De puțin timp, Valentina (40 de ani) și Cristi Borcea (51 de ani) s-au întors dintr-o vacanță în Turcia, la “ultra all inclusive”, cu forțe proaspete.

De pe plajele exotice din Bodrum, soția lui Borcea a revenit în Olimp pentru a se ocupa îndeaproape de afacerea familiei. Hotelul Pam Beach Resort & Spa, fost Muntenia, din stațiunea de la malul mării a fost renovat chiar în primăvară, prețurile la cazare au crescut, așa că Valentina vrea ca totul să fie perfect și clienții mulțumiți.

Pelinel și Borcea s-au simțit regește în Bodrum, apoi au continuat vacanța la Olimp

Unitatea de cazare are 12 apartamente, 12 camere triple (family room), 186 camere duble twin și matrimoniale, iar prețurile cresc de la 300 de lei pe noapte, în funcție de necesitățile pe care le are turistul. Valentina are ajutor o bonă, care are grijă de cei trei copii ai cuplului, Milan (5 ani) și gemenele Maria Rania și Maria Indira (2 ani), ca să-și poată desfășura activitățile liniștită. Anul trecut, în plină pandemie, celebrul fotomodel și Borcea au stat mai mult pe Litoral, iar anul acesta procedează la fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *