A venit mai devreme de la serviciu, dar când și-a văzut nevasta în pat cu un tânăr de 19 ani a început să urle că vrea divorț

Am găsit această poveste, care seamănă mai mult cu un banc, pe un site în engleză.

M-a făcut să râd în această (tristă) zi de luni, și am vrut să v-o arăt și vouă, în caz că aveați nevoie să râdeți puțin la început de săptămână. Finalul face totul:
Un bărbat a ajuns mai devreme acasă de la serviciu și și-a găsit soția întreținând relații intime chiar în dormitorul lor cu un tânăr foarte atractiv. E de înțeles că soțul s-a cam supărat când a văzut scena.

,,Deci așa faci!”, a țipat el. Cum îndrăznești să îmi faci asta, mie, soțul tău credincios și tatăl copiilor tăi! Asta a fost ultima picătură, te părăsesc. Vreau să divorțez!”
Soția s-a acoperit cu un cearșaf și a răspuns: ,,Stai un minut, iubire, pot să-ți explic!”.

,,Bine, hai, spune. Dar vor fi ultimele cuvinte pe care mi le vei adresa!”, a răspuns bărbatul.

Și soția a început să povestească ce s-a întâmplat:

,,Deci, intram în mașină să merg acasă, și acest tânăr mi-a cerut să-l duc și pe el cu mașina, era în drumul meu. Arăta atât de trist și lipsit de apărare încât mi s-a făcut milă și l-am lăsat să urce în mașină. Am observat că era foarte slab, prost îmbrăcat și foarte murdar. Mi-a zis că nu a mai mâncat de trei zile!

Așa că, din compasiune, l-am adus acasă și am încâlzit niște mâncare de ieri, cea din care tu nu ai gustat pentru că erai prea plin de la chipsurile pe care le mâncasei în fața televizorului. Săracul de el a mâncat-o pe toată în câteva minute.

Cum avea nevoie să se curățească, i-am sugerat să facă un duș, și cât timp era în baie am văzut că hainele lui erau murdare și pline de găuri, așa că le-am aruncat. Apoi, cum avea nevoie de ha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *